Gezondheidsmaatregelen

Info en maatregelen

 Dompel je in alle veiligheid onder.

Om je de best mogelijke omstandigheden te garanderen, heeft de organisatie achter Klimt :  The Immersive Experience die de tentoonstelling organiseert, samen met een team van deskundige op het gebied van preventie en veiligheid inzake hygiëne en epidemiologie een tentoonstellingsruimte ontworpen om aan alle aanbevelingen en verwachtingen op het vlak van volksgezondheid te voldoen.

Tickets

Online verkoop: We vragen je om je ticket online te reserveren en daarbij een datum en tijdstip te kiezen.

Social distancing: beperking van het aantal bezoekers

Het aantal bezoekers zal te allen tijde strikt worden beperkt en gecontroleerd, zowel via het onlineticketsysteem als door een handmatige telling van het aantal personen dat de tentoonstelling binnen- en buitengaat.
Aangezien onze tentoonstellingsruimte een oppervlakte heeft van meer dan 1300 m2 worden maximaal 120 bezoekers tegelijkertijd toegelaten. Bovendien zal voor elke tentoonstellingsruimte het maximale aantal bezoekers worden vastgesteld.
De grondmarkeringen over het hele parcours zullen de bezoekers herinneren aan de te respecteren veiligheidsafstand (1m50 tussen elke persoon) en het personeel ter plaatse zal erop toezien dat iedereen die afstand bewaart en een mondmasker draagt.
Om de richting van de tentoonstelling aan te geven is een bewegwijzerde route uitgestippeld.
Wij rekenen op jouw voorzichtigheid en welwillendheid tegenover anderen om deze afstand te respecteren en elke concentratie van mensen te vermijden.
Om de circulatie in de tentoonstelling te vergemakkelijken, willen we je vragen om indien mogelijk geen grote tassen of rugzakken mee te nemen.

Bijkomende hygiënemaatregelen: mondmaskers, toiletten, meubilair, desinfecterende gel

Het dragen van een mondmasker is verplicht. Bezoekers die er bij het binnenkomen geen dragen, krijgen er gratis een van ons. Iedereen dient deze maatregel te respecteren.
Hydroalcoholische gel: over het gehele parcours staan hydroalcoholische gel dispensers die je gratis naar believen kan gebruiken.
Alle decoratieve elementen die bezoekers kunnen aanraken (gordijnen, versiering, interactieve voorwerpen) zijn weggehaald om het contact met gemeenschappelijke oppervlakken te vermijden.
We geven waskrijtjes op verzoek zodat je kan genieten van onze recreatieve workshop. Je kinderen mogen deze waskrijtjes houden!
De toiletten worden na elk gebruik gereinigd.

Virtual reality ervaring

Onze virtual reality ervaring trekt veel mensen aan en is een groot succes. We hebben er dus voor gezorgd dat ze toegankelijk blijft ondanks deze beperkingen:

  • We beperken het aantal headsets dat tegelijkertijd kan worden gebruikt
  • Het dragen van een mondmasker is ook in deze ruimte verplicht
  • Het materiaal, met inbegrip van de stoelen, zal na elk gebruik volledig worden gedesinfecteerd
  • Elke bezoeker krijgt een wegwerpmasker voor rond de ogen, zodat de huid niet in contact komt met de headset.

LOCALISATIE

Hortagalerij
Grasmark 116, 1000 Brussel

CONTACT

info@exhibitionhub.com

TICKETING

Tickets zijn beschikbaar op plaats, op TicketMaster.be, op FnacTickets.be en in de FNAC-winkels.
Ticketmaster contact: 0900 40 850
Fnac contact: 070 69 01 68

Groepen en scholen

info@kimochi.be

INTERESSE IN DIGITALE KUNST?

Newsletter

Exhibition Hub produceert en realiseert de Klimt-tentoonstelling en andere tentoonstellingen over de hele wereld. Wil je op de hoogte blijven van onze tentoonstellingen? Wil je gratis tickets winnen of deelnemen aan onze exclusieve avonden? Registreer nu.